Radovi

Na ovoj stranici pogledajte neke od naših radova kroz godine. Iza svakog ovog rada krije se zanimljiva priča.

Nažalost, zbog ugovornih odredbi i autorskih prava, nismo u mogućnosti ovdje prikazati i mnoge naše najbolje radove, a to posebno vrijedi za one iz posljednih desetak godina.

Izdvojeno

Darko Rundek: spot "Pješčane oluje"

Objavu natječaja za izradu spota "Pješčane oluje" Darka Rundeka vidjeli smo na webu tek par dana prije krajnjeg roka za predaju gotovog spota.

Znao sam da neću stići na rok ali sam ipak počeo raditi na montaži i scenariju. Naime, rekoh si, obzirom da se radi o mom prijatelju i nekadašnjem frontmenu benda Haustor u kojem sam svirao, idem nešto napraviti za starog frenda i dobrog čovjeka bez obzira na rokove i natječaje.

Na kraju bend Rundek i ekipa nisu odabrali niti jedan dospjeli rad. Mi smo pak tek u rujnu 2022. završili spot - trebalo nam je par godina :). Kako se spot Darku dopao predstavljamo svima spot "Pješčane oluje".

Lovro Pogorelić: "Slike s izložbe" M.P. Musorgski

Velika čast name je bila što se poznati pijanist Lovro Pogorelić zanima za nas. Iz toga je nastala suradnja pri kojoj smo snimili kamerom klavirski koncert "Slike s izložbe" M.P. Musorgski.

Za one koji ne znaju Lovro Pogorelić, hrvatski je pijanist međunarodnoga ugleda i redoviti profesor na Glazbenoj akademiji u Zagrebu.

Jedan stavak tog djela smo prijavili kao spot na festival Dani hrvatskog filma i ušli u finale, a što je bio prvi put da je spot klasične glazbe to uspio. Nagrada nam je bila već i to što smo Lovrino muziciranje mogli gledati na velikom platnu kina Studentski centar u Zagreb.

DVD ovog djela je dostupan na Amazon.com gdje dobiva sjajne kritike.